Vysílání 31.srpna 2016

Poslední prázdninový den přináší svým způsobem nejenom konec léta, výletů a cestování, ale i nové začátky. Často nám totiž několik dní volna může pomoci dívat se na naše osobní problémy jiným pohledem, otevřít nová poznání, najít nové cesty k řešení či k našim vizím a přáním, přestože se celý svět nezastavil v překotném dění. Ano, velké světové dění je v neustálém pohybu a v žádném případě si nedávalo pár měsíců volna, ba naopak. Ve svém bouřlivém procesu velké proměny světa, ale též skryté zákeřnosti a lstivosti se zmítá ze strany na stranu v chapadlech i nástrahách mocných a vlivných, bezcitných a bezohledných, kteří by rádi změnili svět k obrazu svému.
A proto se podíváme s naším prvním hosetm Jaroslavem Kuchařem  na téma výhod a hlavně nevýhod Unipolárního světa pod taktovkou USA a jak se projevuje začátek konce tohoto světa.
Již tradičně nás čeká pořad Na západní frontě klid s naším zahraničním zpravodajem RNDr. Marianem Kechlibarem, Ph.D, který má ve svém hledí zamířeno na nejednu třaskavou situaci v Evropě.
V závěru vysílání s naším novým moderátorem Davidem Boreckým vyzpovídáme uměleckého řezbáře, koordinátora České Konference, moderátora, hudebníka,... samotného Karla Kříže, který nám odpoví na otázky, které vás zcela jistě překvapí, ale i potěší, jelikož není všem dnům konec.
Ať už se děje kolem nás i v nás cokoliv, je tu stále Velká naděje nesoucí v sobě obrovské děje, nad děje, které se odehrávají za našimi zraky a proto jsou tu v sázce ještě velké zázraky za zraky i před zraky nás všech.
Záleží však na nás, čemu a komu dáme svou přízeň, svůj souhlas, své myšlenky, svou vnitřní sílu svá odhodlání svůj život.
Buďte s námi ve středu ve střehu od 20:00 ve vysílání České Konference na internetovém rádiu Slobodný vysielač.SK http://slobodnyvysielac.cz/

Do vysílání se můžete zapojit i vy svými dotazy na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  či na telefoní číslo 604 109 330

Sdílet článek

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn